fbpx

Bo Rosendaal

Mijn naam is Bo Rosendaal. Na een succesvolle stage vanuit de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik ook werkzaam binnen de praktijk.

In het derde jaar heb ik de minor 'het kind centraal' gevolgd. Tijdens deze minor heb ik veel geleerd over de behandeling van diverse ziektebeelden bij kinderen. Tijdens het behandelproces stond het kind centraal en werd er vanuit het kind gekeken naar de diverse behandel mogelijkheden. Ook heb ik mezelf verder ontwikkeld in het voeren van lastige gesprekken met kinderen en hun ouders. Tijdens de opleiding heb ik veel kennis opgedaan over de behandeling van diverse doelgroepen. Van kinderen tot ouden en van algemene gezonde voeding  tot voeding bij ziekte. Tijdens mijn stageperiode heb ik deze kennis toegepast en verder ontwikkeld. 

In maart 2017 heb ik de scholing gevolgd van Harriët Verkoelen en in mei 2017 ik de scholing van Yvonne Lemmers beiden gericht op koolhydraatarme eten.  In november 2017 heb ik de scholing kinderen en overgewicht gevolgd, waardoor ik nog beter deze doelgroep kan helpen en stimuleren. 

Mijn werkdagen zijn maandag t/m vrijdag en dan werk ik op diverse locaties verspreid over Apeldoorn, Vaassen en Wilp. 

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van nieuws en activiteiten!
Copyright © 2019 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner