fbpx

Julia Brink

Mijn naam is Julia Brink, ik ben 21 jaar en ik kom uit Deventer. Momenteel volg ik de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Han in Nijmegen. Als afronding van de opleiding loop ik vanaf september een half jaar stage bij Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis onder begeleiding van Nikki Gerritsen en Martine Hendriksen. Mijn stagedagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Het afgelopen half jaar heb ik mijn afstudeerscriptie geschreven voor Gelre ziekenhuizen. Het onderwerp van mijn scriptie was de tevredenheid van de patiënten ten aanzien van de broodmaaltijden. In mijn scriptie stonden de wensen van de cliënten en die van de opdrachtgever centraal.

Ik heb de minor ‘Gedrag bij leefstijl en gezondheid’ gevolgd. Hiervoor heb ik me verdiept in de relatie tussen het gedrag van mensen en voeding/ beweging. Tijdens mijn stage hoop ik mij hier nog meer in te kunnen verdiepen. Ik vind het een uitdaging om de wensen van iedere cliënt om te zetten in een individueel behandelplan om zo de doelen van de cliënt te kunnen behalen.

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van nieuws en activiteiten!
Copyright © 2019 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner