fbpx

Lotte van Deinsen

Mijn naam is Lotte van Deinsen en in juni 2016 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Uit mijn eerdere werkervaring is de passie in het werken met mensen ontstaan. Naast het werken met mensen heb ik dit ook met voeding. Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in voeding in verband met mijn eigen voedselintolerantie. Deze twee voorgenoemde passies komen in het beroep als diëtist samen.

Tijdens de opleiding heb ik in het derde jaar een specialisatie gevolgd gericht op gedrag bij leefstijl en gezondheid. Hierin heb ik mezelf kunnen verbreden in de gesprekstechniek Motivational interviewing. Dit is een gesprekstechniek die onder andere een bijdrage kan leveren aan het versterken van de eigen motivatie en bereidheid tot verandering van de cliënt.

Tijdens de opleiding heb ik veel geleerd over verschillende doelgroepen en in mijn stageperiode heb ik ervaring opgedaan in een eerstelijns diëtistenpraktijk soort gelijk aan deze diëtistenpraktijk. In deze praktijk heb ik veel mensen gezien met onder andere diabetes type 2, overgewicht, ondergewicht en mensen met een verhoogd cholesterol. Ook heb ik kinderen onder behandeling gehad.

Het behandelen en begeleiden van mensen gericht op een gezonde leefstijl geeft mij veel voldoening en daarom wil ik mezelf hierin graag nog verder blijven ontwikkelen en bijscholen. In november 2017 heb ik de scholing kinderen en overgewicht gevolgd, waardoor ik nog beter deze doelgroep kan helpen en stimuleren.

Mijn werkdagen zijn maandag & dinsdag in Vaassen en donderdag & vrijdag in Apeldoorn, locatie de Linie.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van nieuws en activiteiten!
Copyright © 2019 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner