zaterdag, 16 februari 2019

Rosella Berghuis

 

Mijn naam is Rosella Berghuis en ik ben in 2009 afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam voor de opleiding Voeding & Diëtetiek. In het laatste afrondingsjaar van mijn studie ben ik begonnen als diëtist met obesitas behandeling van kinderen bij Heideheuvel in Hilversum. Ik heb hier veel werkervaring opgedaan en met plezier gewerkt. Daarnaast heb ik diverse voorlichtingen gegeven over gezonde voeding bij jongeren op basisscholen.

Doordat ik in het verleden regelmatig heb ingevallen bij verschillende bedrijven heb ik ervaring opgedaan met diverse doelgroepen.

Door mijn grote interesse op het gebied van voeding wil ik me graag verder specialiseren in diverse onderwerpen. Hiervoor volg ik diverse bijscholingen. De laatste jaren heb ik voornamelijk scholingen gevolgd voor sport & voeding, kinderen & overgewicht, voedselallergieën, COPD en diabetes. in 2016 heb ik de scholing Grip op Koolhydraten gevolgd en de scholing van Harriët Verkoelen over de koolhydraatbeperkte voeding. In 2017 volgde ik de scholingen van Fenna Janssen: coachend begeleiden en de emotie-eten. 

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en woensdag op de locaties: Amersfoort, Soest en Soesterberg.