zaterdag, 16 februari 2019

Nikki Gerritsen - te Kaat

Op dit moment geniet ik van mijn zwangerschapsverlof, eind maart 2019 ziet u mij weer tijdens het spreekuur.

Mijn naam is Nikki Gerritsen en in juni 2014 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de opleiding Voeding en Diëtetiek. In het derde jaar van de opleiding heb ik de minor ‘Gedrag en gezondheid van invloed op participatie’ gevolgd. Daarbij heb ik verschillende gesprekstechnieken leren toepassen waaronder Motivational interviewing.

Tijdens mijn scriptie heb ik het eet- en beweeggedrag van kinderen op een basisschool onderzocht en aan de hand daarvan een voorlichting ontwikkeld en uitgevoerd om overgewicht te voorkomen/reduceren.

Mijn stageperiode heb ik doorgebracht bij Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis.

Momenteel werk ik alweer een aantal jaar in de praktijk en voor mij blijft elke dag weer een nieuwe uitdaging! De diversiteit in doelgroepen maakt het werk erg afwisselend en daardoor verloopt ieder spreekuur weer anders. Daarnaast ben ik ook in het privé leven graag actief met gezonde voeding.
 
Naast mijn werkzaamheden als diëtist wil ik mij graag verder specialiseren op het gebied van voeding. Dit doe ik door het volgen van verschillende scholingen:
Januari 2015: Eiwitrijk en koolhydraat beperkte voeding
September 2015: Grip Op Koolhydraten van Yvonne Lemmers
Augustus 2016: Koolhydraat arme leefstijl van Harriet Verkoelen
November 2016: FODMAP Basiscursus en Masterclass
November 2017: Kinderen en overgewicht
Oktober 2018: Scholingsavond voor diëtisten bij Nederlanse Obesitas Kliniek Velp