zaterdag, 16 februari 2019

AquaSlank

In januari 2019 zijn alle groepen weer van start gegaan. Hieronder weer de nieuwe startmomenten van het voorjaar. Nieuwe startdatum:


Amersfoort, Zwem- en sportcomplex Amerena: 6 mei (avondgroep) en 8 mei (ochtend)
Apeldoorn, Malkander: 17 april (avondgroep) en 19 april (ochtend) 
Vaassen, De Koekoek:  16 januari (een ochtend- en avondgroep)

Wat is AquaSlank?

Aquaslank is voor iedereen die graag sportief bezig wilt zijn in het water met daarnaast begeleiding om kilo's te verliezen. Door middel van intensieve begeleiding streven wij samen met u naar een laagdrempelig programma en een gezonde levensstijl waarbij plezier, voeding en bewegen centraal staan.

Bij alle programma's krijgt u een voedingsadvies en heeft u om de week een gesprek met de diëtist om het gewicht in de gaten te houden en het advies te bespreken en zo nodig aan te passen. Ook diverse onderwerpen worden besproken. Daarnaast is er bij elk programma in ieder geval 1 groepsbijeenkomst. Hierbij wordt er besproken waar men op kan letten bij het doen van de boodschappen, wat er op een etiket staat en er worden diverse productgroepen vergeleken.

Doordat dieetadvisering in het basispakket is opgenomen, kan het gedeelte van de diëtist vergoed worden door de verzekering. Dit gaat wel eerst van het eigen risico af.