zaterdag, 16 februari 2019

AquaSlank in Vaassen

Start 16 januari 2019: 1 ochtend groep en 1 avond groep

Wat is AquaSlank?

De cursus bestaat uit een voedingsadvies op maat gecombineerd met bewegen in het water.

Voedingsadvies
U begint met een intakegesprek waarbij een voedingsadvies op maat gemaakt zal worden. Daarna zal er om de week een vervolggesprek met de diëtist plaatsvinden. Ook zal er een groepsbijeenkomst plaats vinden. Hierin wordt besproken waar we op moeten letten bij het lezen van een etiket, worden er diverse productgroepen met elkaar vergeleken en geven we elkaar tips om door te gaan en ons gewenste doel te behalen. 

Groepsbijeenkomst vindt gezamenlijk plaats op 30 januari van 19.00 - 20.00 uur. Tevens zal er een gezamenlijke afsluiting zijn met een evaluatie op 20 maart om 19.30 uur. 

Bewegen in het water
De AquaSport docent begeleidt u tijdens de sessies in het water. Tijdens deze sessies worden verschillende AquaSporten beoefend. Omdat de gewrichten in het water nauwelijks worden belast, is dit dé manier om af te slanken.

Om het maximale resultaat te behalen krijgt u veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Voor wie is AquaSlank?
Voor iedereen die op een sportieve en gezonde manier willen afslanken en conditie willen opbouwen.

Wanneer is AquaSlank?
Woensdag van 10.15 - 11.00 uur
Woensdag van 20.15 – 21.00 uur. (alleen voor vrouwen in verband met ladies night)
Daarnaast heeft u gedurende de 10 weken onbeperkt toegang tot het zwembad om bijvoorbeeld deel te nemen aan een andere AquaSport (m.u.v. Floatfit) of BanenZwemmen (zie folder of website).

De eerst volgende AquaSlank cursus start 16 januari 2019. Opgeven kan nu al bij de receptie van de Koekoek. Of mailen mag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat is het tarief van AquaSlank?
€ 152,65,- (incl. voedingsadvies, wekelijkse sessie bewegen in water inclusief voedingsadvies, wekelijkse sessie bewegen in het water en twee keer in de week deelnemen aan een andere AquaSport of banenzwemmen. Een gedeelte van dit bedrag kan worden vergoed door de verzekering. Dit gaat wel eerst af van het eigen risico.