fbpx

Discover Your Balance

Wat is Discover Your Balance?

Ons 9-weeks online programma die jij volgt waar je maar wilt! 

 • Ben jij klaar met diëten?
 • Sta jij dagelijks op de weegschaal?
 • Begin jij maandag ook weer met lijnen?
 • Ben jij de balans tussen gezonde voeding, beweging en ontspanning kwijt?
 • Ben jij er klaar mee dan weer aan te komen en dan weer af te vallen?
 • Kom je vaak in de verleiding toch dat ene chocolaatje nog te pakken?
 • Heb jij achteraf spijt dat je het gebakje niet hebt afgeslagen?

Dan is ‘Discover Your Balance’ geschikt voor jou! Jij gaat zelf aan de slag om weer in balans te komen en daar helpen wij jou uiteraard graag bij. Alle factoren die van invloed zijn om jouw leefstijl aan te passen en vooral op lange termijn vol te houden gaan wij bespreken tijdens onze lessen. Als afsluiting maak jij zelf jouw ideale voedingspatroon en coachen wij jou om tot jouw ideale voedingspatroon te komen en te blijven.

Week 1: kleine verandering brengt grote verandering en waarom diëten een valkuil is

Tijdens deze eerste week gaan we kijken waar we nu staan. Wat willen we bereiken? Wat is ons doel? Waarom willen we dit bereiken? Hoe is onze motivatie? Tevens laten we zien waarom diëten van korte duur is en het niet voor lange termijn vol te houden is.

Week 2: wat voor een eter ben ik?
Pak jij op verjaardagen teveel hapjes? Stop je vaak bij een bezinepomp? Heb je snel na de warme maaltijd alweer een hongergevoel? Al deze vragen gaan we behandelen waardoor jij nog scherper bent op je valkuilen en er achter bent wat voor eter je bent. Ook ga je een voedingsdagboekje bijhouden, om bewust te worden van je voeding, beweging en ontspanning.
Week 3: livesessie met diëtisten en psycholoog
De eerste twee weken zitten er op. We hebben ons gefocust op gedragsverandering en daarom gaan we in gesprek met Evelien van Eije, psycholoog. Tijdens deze livesessie kan je vragen stellen in de lijn van de eerste lessen en waar je tegen aanloopt. Ook van te voren je vragen al insturen behoort dan tot de mogelijkheden.
Week 4: wat is gezonde voeding en wat past bij mij?
Gezonde voeding is inmiddels een breed begrip geworden. Wat voor de één gezond is, hoeft per definitie niet gezond voor jou te zijn. En dan heb je tegenwoordig nog het verminderen van koolhydraten, het tellen van calorieën, maar waar doe je nu goed aan? We vertellen het je allemaal tijdens deze video- en audioles.
Week 5: etiketten lezen, hypes en betrouwbare bronnen kennen
Loop jij al met je loep door de supermarkt om te kleine lettertjes te lezen van de etiketten? En waar let je dan eigenlijk überhaupt op? Wat staat er op het etiket en wat is relevant? Wij laten het je zien! Daarnaast gaan we in op de hypes, wat is wel en niet waar. Maar ook willen wij dat jij na deze les de zin en onzin van de hypes kan begrijpen. Welke bron is betrouwbaar en weet ik welke bron betrouwbaar is?
Week 6: beweging, rust & ontspanning
Niet alleen voeding is een belangrijk onderdeel in jouw leefstijl. Beweging, rust en ontspanning spelen hier ook een absolute rol in. Wat is voldoende beweging? Hoe kom ik meer tot rust? Hoe zorg ik voor meer ontspanning? En wat zijn methodes om goed te ontspannen? Na deze les weet jij het!
Week 7: livesessie met diëtisten en lifecoach
Aansluitend op de voorgaande week is er weer een livesessie. Dit keer sluit Veerle Jacobs aan. Zij is lifecoach en kan daarom precies vertellen hoe je goed tot rust kan komen en echt kan ontspannen. Ook nu mag je weer al je vragen stellen over de voorgaande lessen en over de les van beweging & ontspanning.
Week 8: hoe ziet jouw ideale leefstijl eruit?

Alle kennis heb je nu vergaard, je weet wat je valkuilen zijn, waar je op moet lezen bij het doen van de boodschappen. Tijd om jouw ideale leefstijl op papier te gaan zetten en uit te gaan voeren. Je stuurt jouw ideale voedingspatroon toe naar ons en wij bespreken dit samen met jou!

Week 9: bespreek jouw ideale leefstijl met ons

Wij ontvangen graag jouw ideale voedingspatroon zodat wij hem kunnen nalopen en bespreken met jou. Telefonisch, via Skype of mail, waar jou voorkeur naar uitgaat zullen wij met jou, jouw ideale leefstijl bespreken en maken tot iets moois zodat jij in balans bent en blijft!

En verder….

 • Wekelijks, elke dinsdag om 10.00 uur, ontvang je van ons een nieuwe les inclusief werkboeken, leesboeken, audio- en videolessen
 • Toegang tot een besloten facebookgroep je eigen contactpersoon om je vragen te stellen waar je tegen aan loopt
 • Je krijgt je eigen account waarop alles te vinden is
 • Je hebt een jaar toegang tot alle lessen en livesessies

Kosten:  €369. Nog vragen? Mail ons gerust: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vanaf begin maart kan jij je definitief aanmelden. Wil jij alvast op de hoogte blijven van de laatste updates, nieuwtjes en alvast wat tips ontvangen? Schrijf je dan alvast in voor onze nieuwsbrief en ontvang tevens onze voedingsplanner gratis!

Startdatum

Na de zomer gaan we starten met ons online-programma: Discover Your Balance. 

Kosten: €369.

Extra informatie:
* Je kan ons onlineprogramma volgen waar je wilt
* Wekelijks krijg je een nieuwe les met een werkboek en audio- & videoles
* Jaar toegang tot de lessen en werkboeken
* Livesessie met psycholoog & lifecoach
* Mogelijkheid tot het bijwonen van de VIP-middag inclusief lunch

Nog vragen? Mail ons gerust: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons nieuwe programma:

Discover Your Balance

Het programma zal starten na de zomer van 2019.
 Na inschrijving ontvang je meteen onze voedingsplanner, zodat je al aan de slag kunt met het bewust worden van je huidig voedingspatroon.

Ook in balans komen met Discover your balance? Meld je aan!

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van nieuws en activiteiten!
Copyright © 2019 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner