fbpx

Emotie eten de baas

Ga je snoepen en snaaien om ‘lastige’ gevoelens te dempen? Dan is het nu tijd om te stoppen met lijnen en het emotie-eten stap voor stap aan te pakken. Het is honderden vrouwen al gelukt het emotie-eten onder controle te krijgen.

Sinds juni 2019 is Rosella, Emotie-eten de baas specialist. Als Emotie-eten de baas specialist© laten we jou onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Je leert voelen dat je eigenlijk behoefte hebt aan een luisterend oor, troost of liefde. Emotie eten is het dempen van lastige gevoelens, (verdriet, eenzaamheid, boosheid) met “troost”-eten zoals chocolade, chips en koekjes. We gaan samen kijken waar deze neiging tot emotie-eten vandaan komt. Via een 7-stappen plan ervaar je hoe je je behoefte aan rust of waardering kunt bevrediging zonder naar troosteten te grijpen. Hiermee krijg jij je snoep- en snaai buien definitief onder controle.

Heb je al bewezen dat je goed kunt afvallen, maar kom je weer aan bij tegenslag, verdriet of stress? Dan is het tijd te stoppen met lijnen en het emotie-eten stap voor stap aan te pakken. Honderden vrouwen is het al gelukt het emotie-eten onder controle te krijgen. Dat gaat jou ook lukken!

Maak een afspraak met Rosella om aan de slag te gaan! 

Locaties: Amersfoort, Soest, Soesterberg en Benidorm/Altea/Moraira in Spanje.

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Copyright © 2020 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner

Stel je vraag aan de diëtist