fbpx

Kookworkshop

Wij geven organiseren diverse kookworkshops. Een leuke kookworkshop met bijvoorbeeld je vrienden, collega's, sportvereniging of familie.

De kookworkshops geven we in Apeldoorn, Gorssel, Vaassen en Zoetermeer. Ben je met een groep van minimaal 6 personen dan kunnen we bekijken of we ook bij jou in de buurt, of bij iemand thuis de workshop kunnen gaan geven.

Mogelijkheden voor kookworkshops

Sportvoeding
hierbij kan je denken aan het maken van hersteldranken, isotone dranken, geschikte vaste voedingsmiddelen voor bijvoorbeeld een wielrentocht. Ook koolhydraatrijke maaltijden welke je het beste kan nemen voor een lange en intensieve inspanning.

Deze workshop begint eerst met een presentatie van 30 - 45 minuten over spotvoeding. Daarna gaan we de keuken in en gaan we diverse hapjes en drankjes bereiden.

Duur in totaal van deze workshop is 3 uur.

Kosten: zijn op aanvraag en afhankelijk van aantal personen. Kosten zijn inclusief hand-out van de presentatie, receptenboekje en ingrediënten tijdens de workshop.

Voeding bij darmproblemen
Wanneer er darmproblemen zijn, is het eten vaak een uitdaging. Binnen de praktijk werken wij met het FODMAP-dieet. Ongeveer 75% van de mensen met darmproblemen hebben baat bij dit dieet. Diverse groentes, fruitsoorten, gluten en lactose zijn voorbeelden die worden vermeden in de verschillende fases van dit dieet. Het eten moet natuurlijk wel leuk en gezellig blijven. Daarom gaan we met jou lekkere hapjes en drankjes maken
tijdens deze workshop.

Voorafgaan aan de workshop lichten we eerst beter toe hoe het FODMAP-dieet in zijn werk gaat en daarna gaan we de keuken in.

Duur in totaal van deze workshop is 4 uur.

Kosten: zijn op aanvraag en afhankelijk van het aantal personen. Kosten zijn inclusief het boodschappenboek en alle ingrediënten van deze workshop inclusief een drankje.

Zoutbeperkt koken
Veel mensen met hart- en vaatziekten krijgen het advies om minder zout of soms helemaal geen zout te gebruiken in hun gerechten. Hoe maak je een gerecht dan lekker en smakelijk? Wat plezier in het eten houden is toch wel het allerbelangrijkste!

Duur in totaal van deze workshop is 2 uur.

Kosten: zijn op aanvraag, en afhankelijk van het aantal personen. Kosten zijn inclusief de hand-out van de presentatie en inclusief een drankje.

Kindertraktaties maken
Met veel gezonden producten kan je toch een spetterende traktaties maken. Tijdens deze workshop gaan we diverse kindertraktaties maken. Deze workshop is zowel geschikt voor het kind als voor de ouders.

Duur in totaal van deze workshop is 2 uur.

Kosten: zijn op aanvraag en afhankelijk van het aantal personen. Kosten zijn inclusief boekje met ideeën voor kindertrakties en inclusief drankje.

Ook eens een kookworkshop bijwonen? Meld je aan!

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van nieuws en activiteiten!
Copyright © 2019 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner